Blog

16-04-2018 15:56

Iedereen die een waterpijp heeft is wel bekend met smaaktabak.
Dit is tabak met een smaakje en bevat ook teer en nicotine. De tabak is erg gemakkelijk in gebruik, je bouwt je waterpijp eerst op, voldoende water in de vaas en daarna het tabak erin. Je doet dit bovenin de tabakskom van de shisha en doet een stukje aluminiumfolie over de tabak heen. Vergeet niet gaatjes te prikken in de folie, zo komt de warmte er beter doorheen. Hierop leg je het hete kooltje en je rooksessie kan beginnen!

Deze manier is al bekend onder de waterpijp liefhebbers! Maar heb jij ook wel eens gehoord van steamstones of in het Nederlands: dampsteentjes. Deze steentjes stop je net als de gewone smaaktabak in de tabakskom van de shisha. Door de verhitting geven de steentjes damp af, dit is een ultieme rook sensatie! Wat het verschil is met de steentjes is dat de steamstones geen schadelijke stoffen bevatten. De dampsteentjes zijn vrij van teer en nicotine en zijn 100% natuurlijk. Daardoor is het shisha roken veel gezonder dan met smaaktabak. De steamstones zijn wel in minstens 30 verschillende smaken verkrijgbaar!

Toch is het aan jou welke soort beter bij je past? Ga jij voor authentiek of probeer je iets nieuws? Bij www.shishahut.nl kun je al deze tabakssoorten en steamstones vinden. Het bekendste merk qua tabak is Al Fakher. Deze tabak wordt ook veel in Arabische landen gebruikt. De steamstones zijn van het merk Shiazo. Ook bieden ze op deze webshop proefsteentjes aan, deze zijn van het merk Steamaze. Als je dit bestelt ontvang je een klein zakje met 15 gram, zo kun je eerst uittesten of de steamstones naar wens zijn en of je de smaak lekker vindt!

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.